vineri, 5 decembrie 2008

Proiect Hotel Esplanada Royal de vanzare



Proiectul Hotel Esplanada Royal face parte din complexul EsplanaDa Primaverii


detalii pe

http://www.grandresort.ro/
servicii incluse

Hotel "Esplanada Regala" din Mogosoaia cu o clasificare de 4 stele, si un lux de mare rafinament este pozitionat pe malul lacului langa Palatul Mogosoaia , hotelul adaposteste in interior printre altele o galerie comerciala un cazino, si o sala de fitnes cu aparate de ultima generatie, un centru spa.

Hotelul "Esplanada Regala" din Mogosoaia dispune de:
- 50 camere de cazare
- 23 apartamente
- 2 sali de conferinta cu un total de 250 locuri

Spatiile de cazare a hotelului sunt din cele mai spatioase din Mogosoaia, ele fiind dotate la cele mai inalte standarde europene putand satisface orice pretentie prin serviciile sale impecabile de lux de mare rafinament reusind sa satisfaca chiar si cei mai pretentiosi oameni de afaceri si sau (vip-uri, staruri)

Dotari generale camere cazare:
- aer conditionat, televizor prin cablu si satelit, mini-bar, filme, filtru de cafea, patut, facilitati de calcat, canapea extensibila, seif pentru valori.
Dotari bucatarie:
-masina de spalat vasele, cuptor cu microunde, oale, tigai, vesela, frigider, argintarie, mase si scaune.
Dotari baie
- halat, uscator de par, oglinda, dus cu cada.

Servicii:
Ingrijire copii, Mic dejun in camera, Centru de afaceri, Inchirieri masini, Schimb valutar, Curatatorie uscata, Fax/fotocopiere, Coafor/frizerie, Acces internet, Servicii de calcat haine, Spalatorie haine, Facilitati intalniri/reuniuni, Masa la pachet, Room service, Lustruire pantofi, Magazin de cadouri/suveniruri, Servicii camere VIP.

Facilitati:
Bar, Mic dejun bufet, Lift, Check in/out expres, Camere pentru familii, Gradina, Incalzire centrala, Camere nefumatori, Parcare cu plata, Acces animale companie, Restaurant, Facilitati de acces persoane cu handicap, Seif, Magazine in cadrul hotelului, Terasa, Parcare cu valet, loc de joaca pentru copii.

Atractia deosebita este pentru Aqvarium o incinta special amenajata unde musafirii hotelului hotelului se pot bucura de numeroase specii de pestii exotici.

detalii pe


http://www.grandresort.ro/




Proiectul Hotelului EsplanaDa Royal are o suprafata desfasurata fe cca 4000 de mp. El se poate vinde sau pre-inchiria impreuna cu EsplanaDa Business Center care este un corp separat de cladire ce toalizeaza inca 4000 mp suprafata desfasurata pe 4 niveluri.

De asemenea in incinta hotelului este proiectata functionarea unui cazino Casino EsplanaDa Palace care se poate inchiria sau vinde impreuna cu proiectul pentru Hotel.

La Subsol si parter este prevazut Centrul EsplanaDa SPA care se poate vinde sau inchiria separat.

Pe pasarela de legatura dintre hotel si centrul de afaceri este prevazut un restaurant de lux si Yacht Club cu o terasa de 800 de mp si mini-piscina suspendata cu vedere la lac.

Exista oportunitatea achizitionarii sau inchirierii intregii afaceri.

Suprafata intregului complex EsplanaDa Primaverii este de 40 000 mp cu deschidere de 180 mp la lac si vedere catre padure unde se vor construi 20 de blocuri cu un total de 400 de apartamente de lux.

http://www.esplanadaprimaverii.ro/



Niciun comentariu: